Wanneer iemand overlijdt, dient u als nabestaande veel te regelen. Het ontruimen van het huis van de overledene bijvoorbeeld.

Het kan fysiek en geestelijk een zware opgave zijn, met name wanneer u te maken heeft met een overlijden in de naaste familie of kennissenkring. Bij een koophuis om het verkoopklaar te maken, bij een huurhuis om het huis leeg en bezemschoon aan de verhuurder op te leveren.

U zit waarschijnlijk met allerlei vragen over de inboedel van de woning, terwijl u emotioneel ook van alles aan uw hoofd heeft. De bij ons aangesloten professionals weten wel raad en kunnen u begeleiden en een stukje zorg uit handen nemen.

Zoek contact met professionele ontruimers uit uw regio

Snel

Tijd is vaak ene probleem. Vanwege al het regelwerk omtrent het overlijden is de tijd beperkt. De opzegtermijn na overlijden bedraagt bij huurhuizen vaak een maand. Verzorgingstehuizen hanteren voor een kamer vaak een termijn van zes dagen.

Discreet

Ontruimen is vaak een emotionele gebeurtenis, de bij ons aangesloten ontruimers gaan hier discreet en respectvol mee om.

Efficiënt

Onze ontruimers werken zorgvuldig en efficiënt. Daarnaast ontruimen de medewerkers een huis vaak sneller dan familieleden, omdat zij geen emotionele binding hebben met de goederen.